UNIEKE EXEMPLAREN

In de webshop van TLMD zijn alle producten unieke exemplaren of kleine series. Doordat de stoffen niet in grote oplages ingekocht kunnen worden en de graanzakken allemaal vintage zijn, kunnen er geen grote series gemaakt worden. Je koopt geen massaproduct, maar jouw eigen exemplaren!

Per rol stof en per zak kijken we wat de mooiste toepassing is.
Bijvoorbeeld een set kussens in verschillende maten, gemaakt van een unieke rol of van een paar dezelfde zakken. Of een set kussens in dezelfde maat van verschillende stoffen, met als verbindend element een terugkomende kleur in de streep.

Kies wat past in jouw huis. Een grote loungehoek bijvoorbeeld wordt uitnodigend door veel kussens toe te passen in dezelfde stof, in diverse maten. Een rustige hoek wordt spannend door een niet-symmetrische set kussens met bijvoorbeeld een mix van kleuren, formaten en texturen toe te passen. 

Heb je specifieke wensen in aantal, formaat, stof, kleur, dan kan je voor kleine bestellingen en grotere projecten terecht bij TLMD voor maatwerk. Er liggen diverse stoffen, vintage en nieuw op de plank en het is mogelijk op bestelling een stof voor je te zoeken.