Mocht je je bestelling hebben afgerond en daarna toch nog een wijziging willen aanbrengen in jouw bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met TLMD via e-mail info@tlmd.nl. Wanneer mogelijk wordt jouw wijziging nog doorgevoerd.

Kan ik een bestelling retourneren?

TLMD hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
Vanaf de dag van ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van redenen, afzien van je koop. Wil je een product terugsturen? Maak dan gebruik van het modelformulier herroeping of stuur een e-mail, waarin je aangeeft van de koop af te zien.
Na het versturen heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dus als je een artikel wilt retourneren, dan moeten wij de retourzending binnen 31 dagen na de dag waarop je het artikel hebt gekocht, ontvangen hebben.

Maatwerkartikelen kunnen niet worden geretourneerd

Artikelen die op jouw verzoek op maat door ons zijn gemaakt, vallen buiten het gebruikelijke retourrecht en kunnen niet worden teruggestuurd.

Artikelen dienen te worden geretourneerd in de staat van ontvangst

TLMD accepteert geen retourzendingen van artikelen, die door de klant zijn gebruikt of die in een andere staat worden teruggestuurd dan ze door ons zijn afgeleverd.
De kosten en aansprakelijkheid van retourzending komen voor rekening van de klant. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig, indien mogelijk in de originele verpakking. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat de zending niet verloren gaat.

Beschadigde artikelen

We adviseren je om de bestelling onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, voordat je de artikelen in gebruik neemt. Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je om dit aan te melden via de e-mail. Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd of wanneer binnen 3 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden door ons gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. Ruilen van een beschadigd artikel is alleen mogelijk als het desbetreffende artikel nog beschikbaar en op voorraad is.

Terugbetaling

Je wordt terugbetaald binnen 14 dagen nadat je retourzending door ons is ontvangen. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt teruggestort op de bankrekening van de aankoop. Houd er rekening mee dat je bank enkele dagen nodig kan hebben om de transactie te verwerken, nadat ze de informatie van ons heeft ontvangen. Indien je de hele bestelling retourneert, dan zullen ook de verzendkosten van de levering teruggestort worden. 
De verzendkosten van de retourzending van de artikelen komen altijd voor rekening van de klant.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)6 5206 5207 of ons een e-mail sturen naar info@tlmd.nl.

Aanmelden van een retour

Retouren moeten worden aangemeld via info@tlmd.nl of via toesturen van het Modelformulier Herroeping.
Retouradres: TLMD, Afdeling Retouren, Händellaan 17, 3723 LS Bilthoven.

© 2020 - 2022 TLMD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel