Recycle: lever je oude TLMD kussenhoezen in en krijg korting

Bij TLMD maken we producten met de natuur als inspiratiebron.

Tijdloos en mooi, in verschillende stijlen zodat je jouw huis tot een persoonlijk thuis kunt maken. Geen goedkope dunne wegwerpmaterialen, maar kwalitatief en duurzaam design met hoogwaardige materialen en aandacht voor het milieu. 

Daarom kan je bij ons ook recyclen. Ben je uitgekeken op de kussens? Stuur de hoezen terug voor hergebruik en ontvang korting op een nieuwe aankoop.


 

 

 

 

 


Geproduceerd in Nederland

Alle kussens, tassen en woonaccessoires van TLMD, die gemaakt zijn van de vintage of nieuwe stoffen, worden gemaakt in Nederland.

De stoffeerders zijn allround en hebben veel ervaring. Het naaiatelier voldoet aan alle eisen om goed vakwerk te leveren. TLMD heeft hiermee een betrouwbare leverancier, weinig transport en kan klanten hierdoor een goede service en garantie geven.Ook voor maatwerk

TLMD maakt ook series kussens, meubelstukken en accessoires op maat. Voor kleine bestellingen en voor grote projecten. Er liggen diverse stoffen, vintage en nieuw op de plank. Ook is het mogelijk op bestelling een stof te laten zoeken.
In de webshop vind je alvast een selectie van de stoffen die op voorraad zijn. 

Bijvoorbeeld voor een set kussens op een bank, voor de aankleding van een loungehoek onder de veranda, voor het maken van unieke krukjes, voor een set kleine kussentjes in kuipstoeltjes bij de eetkamertafel.


 

 

© 2020 - 2022 TLMD | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel